Monday, February 20, 2012

Garam Masak SANI AL BAIK
untuk menghindari pungumpulan NaCl yang
merupakan racun jangka panjang dan punca
kepada banyak penyakit - penyakit kronik,
Kegunaaan Garam Masak SANI AL BAIK merupakan
garam gunung semulajadi
dari pergunungan Himalaya yang terbukti
mengandungi mineral nutrien - nutrien yang
amat baik untuk tubuh badan manusia serta
amat bermutu tinggi dan lebih berkhasiat
menjadikan makanan lebih lazat dan yang amat
penting tiada langsung bahan pengawet dan pewarna
serta apa-apa jua bahan kimia, Garam Masak
SANI AL BAIK, 100% Asli garam semulajadi
dari pergunungan himalaya.
*Kebaikan Garam Gunung SANI AL BAIK
*Mengandungi 94 jenis mineral semulajadi.
*Mengimbangkan tekanan darah.
*Meleraikan gumpalan sel-sel darah merah.
Meningkatkan kandungan oksigen dalam tubuh
Menganjalkan arteri (saluran) darah manusia.
Melarutkan sebarang pengumpulan kalsium dalam darah.
Membekalkan zat mineral berbentuk ionik yang seimbang.
Menyelaraskan kelancaran perutusan sistem saraf.
Membekalkan elemen-elemen yang diperlukan dalam
pembentukan pelbagai cairan dalam tubuh seperti
hormon, enzim, “Co factor” dll.
Membantu pembaharuan semula sel-sel.
Menghapuskan radikal-radikal bebas dalam tubuh.
Membantu pegerakan otot otot usus.
Keseimbangan mineral mensinergikan sistem
metabolik dengan lebih sempurna.
Menyelesaikan masalah kesihatan yang berpunca dari
kekurangan mineral.
Membantu penyerapan vitamin dengan lebih sempurna.
Mengimbangi faktor PH.
Membantu penyembuhan penyakit kulit.
Membantu Meningkatkan tenaga batin.
100%
ASLI
Zubaik - 013.668.6988
Sani - 013.376.0358

No comments:

Post a Comment